Cukroví z Nuslí
Tereza Korejtková
Čtyři generace receptů, zkušeností a chutí.
Zakázková cukrařina na míru
#bezlepkuamleka
Tradiční i moderní recepty a to vše za použití přirozeně bezlepkových surovin bez použité mléčných složek. Rýže, pohanka, kukuřice.... Tato verze cukrařiny a pečení otevírá cestu velké kreativitě a novým kombinacím chutí, textur a vůní.
Co nabízíme?
Oslavy, svatby, vánoce, firemní akce, kavárny...
Pečeme nejen na rodinné, či dětské oslavy. Můžete nás najít i na firemních akcích, či svatbách nebo tematických podnikových večírcích. Nezapomínejme na vánoční cukroví nebo jen tak když chcete něco dobrého k zakousnutí k nedělní kávě, ať už doma nebo v kavárně.
Jak pečovat o bezlepek?
Aneb pár základních rad jak správně manipulovat s bezlepkovým pečivem.
1. Oddělené skladování – Uchovávejte / vystavujte bezlepkové pečivo v samostatných nádobách nebo prostorech, aby nedošlo ke kontaktu s lepkovým pečivem.
2. Čistota – Používejte oddělené nástroje a povrchy při manipulaci s bezlepkovým pečivem, aby se předešlo kontaminaci.
3. Označení – Nádoby a balení bezlepkového pečiva jasně označte, aby nedošlo k záměně.
Produkty nemusí být vhodné pro osoby s celiakií.