Cukroví z Nuslí 

Tereza Korejtková

Čtyři generace receptů, zkušeností a chutí.

Cukrařina na míru
#bezlepkuamleka 

Tradiční i moderní recepty sušenek a dezertů. Vše za použití přirozeně bezlepkových surovin a bez mléčných složek. Rýže, pohanka, kukuřice.... Tato verze cukrařiny a pečení otevírá cestu velké kreativitě a novým kombinacím chutí, textur a vůní. 

Co nabízíme?

Oslavy, svatby, vánoce, firemní akce, dílničky, kavárny...

Ručně malované sušenky, cookies, cake pops a další dezerty na vaše rodinné oslavy. Můžete nás najít na trzích, v kavárnách, či na svatbách nebo podnikových večírcích. Nezapomínejme na vánoční cukroví! Něco dobrého jen tak k zakousnutí, ať už doma, v práci nebo v kavárně.


Jak pečovat o bezlepek?

Aneb pár základních rad jak správně manipulovat s bezlepkovým pečivem.

1. Oddělené skladování – Uchovávejte / vystavujte bezlepkové pečivo v samostatných nádobách nebo prostorech, aby nedošlo ke kontaktu s lepkovým pečivem.

2. Čistota – Používejte oddělené nástroje a povrchy při manipulaci s bezlepkovým pečivem, aby se předešlo kontaminaci.

3. Označení – Nádoby a balení bezlepkového pečiva jasně označte, aby nedošlo k záměně.

UPOZORNĚNÍ - Všechny produkty jsou vyráběny z přirozeně bezlepkových surovin (rýže, pohanka, kukuřice).  Zvažte tuto informaci před nákupem našeho zboží.